Abramovičs Jūrmalā piedalās komponista Krutoja dzimšanas dienas svinībās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/SIPA

Krievu miljardieris Romans Abramovičs ieradies Latvijā un vakar, 29.jūlijā, Jūrmalas klubā «La Riva» piedalījies populārā krievu komponista Igora Krutoja 56 gadu dzimšanas dienas svinībās.

Abramoviču izdevies sastapt neilgi pirms pusnakts elitārajā Lielupes klubā «La Riva», kur miljardieris bija ieradies, lai personīgi apsveiktu Krutoju.

Abramovičs komponista jubilejas ballītē uzkavējās vien pāris stundas un pirms pusnakts viņš apsargu pavadībā pameta «La Rivu», pat nesagaidījis jubilāram dāvāto grezno torti vairākos stāvos, vēsta «mango.lv».

Jau ziņots, ka 27.jūlijā īsi pēc plkst.18 Rīgā ieradās krievu miljardiera jahta «Pelorus», kas pietauvota Rīgas pasažieru ostā.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, jahtu «Pelorus» no Saūda Arābijas šeiha Modhasana par 129 miljoniem dolāru (64,5 miljoniem latu) pirms vairākiem gadiem nopirka viens no pasaulē bagātākajiem cilvēkiem - Abramovičs. Peldlīdzeklis ir 115 metrus garš ar diviem helikopteru nosēšanās laukumiem. Jahta ir aprīkota arī ar pretraķešu aizsardzības sistēmu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu