Foto: Publicitātes foto.

«Latvijas Zelta Talantu 2010» atlase Liepājā jau 12.augustā Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē no plkst. 11.00. Sagatavo savu priekšnesumu un nāc padalies ar citiem!
 
Zvaigznes iemirdzas uz Latvijas Zelta Talantu skatuves! Telekompānija LNT aicina - parādi savu talantu un ļauj savai zvaigznei mirdzēt uz «Latvijas Zelta Talantu» skatuves! Ja tu muzicē, dejo, žonglē, lieliski brauc ar riteni, kārtis tavās rokās lido gaismas ātrumā, tu spēj likt sienām kustēties vai tev piemīt kāds cits unikāls, nepārspēts un neredzēts talants un tu zini, ka nevari dzīvot bez skatuves, bet līdz šim neesi sevi parādījis plašākai publikai, izmanto savu iespēju - nāc uz šova «Latvijas Zelta Talanti 2010» atlasēm!
 
Starp mums dzīvo ļoti daudz talantīgu un apdāvinātu cilvēku - par to mēs visi varējām pārliecināties iepriekšējos gadus notikušajos «Latvijas Zelta Talantos». LNT šovu «Latvijas Zelta Talanti» uzsāka pirms diviem gadiem. Atsaucība toreiz vēl nebijušam projektam Latvijā bija milzīga - kopumā šovam «Latvijas Zelta Talanti 2008» pieteicās gandrīz 1 000 dalībnieku, bet šovam «Latvijas Zelta Talanti 2009» - gandrīz 1 500 talantīgu cilvēku - tādējādi pierādot, ka mēs patiešām esam talantīga tauta un varam lepoties ar sevi. Par šova «Latvijas Zelta Talanti» pirmās sezonas uzvarētāju kļuva kāds ļoti talantīgs puisis, celtnieks Dainis Skutelis no Preiļiem, kurš ar savu skanīgo balsi pārsteidza ikvienu skatītāju. Šovā «Latvijas Zelta Talanti 2009» uzvarēja mazie bundzinieki - grupa «Drums Clinic» no Jelgavas. Bet šogad ir tava iespēja uzvarēt!
 
Divu sezonu laikā uz «Latvijas Zelta Talantu» skatuves sevi parādījušas 98 jaunās zvaigznes: neskaitāmi dziedātāji, velotriku meistari, jo-jo pavēlnieki, žonglētāji ar dažādām bumbām un pat ķerru, gleznotāji, dažādu deju pratēji - poppings, breiks, hip-hops, vēderdejas - ritma pavēlnieki, gan bundzinieki, gan perkusionisti un vēl daudzi citi neparasti talanti!
 
Pēc dalības «Latvijas Zelta Talantos» Latvija ir iepazinusi beat box grupu «PeR», kura jau šogad startē Starptautisko jauno izpildītāju konkursā «Jaunais Vilnis», celtnieku ar operdziedātāja balsi - Daini Skuteli, bungu pavēlniekus Reini Reķi un mazos «Drums clinic», jauno māmiņu ar pārsteidzošu balsi - Eviju Misiņu un citus lieliskus dažādiem talantiem apveltītus cilvēkus. Ja tu vēl šaubies, vai piedalīties atlasē, bet tu noteikti zini, ka tava vieta ir uz skatuves, nāc un parādi sevi visai Latvijai!
 
Piedalīties šovā «Latvijas Zelta Talanti 2010» var ikviens - nav ne vecuma, ne arī kādu citu ierobežojumu - savu talantu vari demonstrēt gan viens, gan kopā ar ģimeni vai draugu kolektīvā. Ja tavā ģimenē vai tev kaimiņos dzīvo kāds talants, pasaki arī viņam par iespēju piedalīties šovā «Latvijas Zelta Talants 2010».
 
«Latvijas Zelta Talantu» atlase Liepājā notiks 12.augustā plkst. 11.00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē.
 
Atlasei jāsagatavo viens priekšnesums, dziedātājiem jāsagatavo vismaz viena dziesma, var dziedāt gan uz fonogrammas, gan acapella, gan izmantot instrumentus, arī dejotāji var izmantot fonogrammas vai dejot bez pavadījuma. Arī citu talantu pārvaldītājiem jāsagatavo viens priekšnesums tā, lai pārsteigtu žūriju. Atlasei nav jāpiesakās iepriekš - vien laicīgi jāierodas atlases vietā sev tuvākajā pilsētā.
 
Katrā šova «Latvijas Zelta Talanti 2010» raidījumā piedalīsies talantīgākie Latvijas iedzīvotāji, tie, kuri būs izturējuši atlases kārtas un pārliecinājuši žūriju par savu talantu. Kopumā būs astoņi raidījumi - pieci atlases raidījumi, divi pusfināli un lielais fināls, kurā noskaidrosim, kurš kļūs par «Latvijas Zelta Talantu 2010».
 
Šovu vadīs atraktīvais, smaidīgais un talantīgais LNT raidījumu vadītājs Māris Grigalis.
 
Ja tev kādi ir jautājumi par šovu vai atlases nosacījumiem, droši raksti: «[s:34380]».
 
Zvaigznes iemirdzas uz Latvijas Zelta Talantu skatuves! Gaidām visus talantus 2010.gada 12.augustā plkst. 11.00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp