Hendriksam/Liepiņam uzvara Krievijas «Grand Prix» izcīņā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pasaules motokrosa čempionāta blakusvāģu klasē 12. posmā - Krievijas «Grand Prix» izcīņā - svētdien triumfēja pagājušās sezonas pasaules čempioni un pašreizējie kopvērtējuma līderi beļģis Joriss Hendrikss un latvietis Kaspars Liepiņš.

Pirmajā braucienā Hendrikss un Liepiņš uzvarēja, bet otrajā izcīnīja otro vietu.

Tikmēr septiņkārtējā pasaules čempiona Daniela Vilemsena no Nīderlandes pilotētā ekipāža pirmajā braucienā finišēja tikai trešajā vietā, bet otrajā uzvarēja, kas posma summā deva otro vietu.

No pārējiem Latvijas sportistiem augstāko vietu izcīnīja jaunais duets Arnolds un Gints Sīļi, kas braucienos ieņēma attiecīgi 11. un 12. vietu, summā izcīnot desmito pozīciju.

Jānis Daiders, kurš šajā posmā startē'ja kopā ar Elviju Mucenieku, pēc devītās vietas pirmajā braucienā, otrajā motocikla bojājuma dēļ nespēja piedalīties, bet Māris Rupeiks un Kaspars Stupelis nevienā braucienā nespēja finišēt, bet tā kā sacensībās piedalījās maz sportistu, abos tika pie punktiem, ieņemot attiecīgi 18. un 14. vietu.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc 12 posmiem pirmajā vietā ar 494 punktiem nostiprinājās Hendrikss/Liepiņš, bet Vilemsena ekipāža tikusi pie 481 punkta.

Rupeiks un Stupelis ar 367 punktiem kopvērtējumā saglabāja ceturto vietu, tomēr tagad viņi vairs tikai par vienu punktu apsteidz Nīderlandes sportista Etjēna Beka pilotēto ekipāžu. Savukārt Jāņa Daidera pilotētā ekipāža ar 283 punktiem atkrita uz septīto vietu, bet Sīļi ar 80 punktiem kopvērtējumā pakāpās uz 18. pozīciju.

Līdz pasaules čempionāta noslēgumam atlikuši vēl divi posmi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu