Igo pirmatskaņos jauno koncertprogrammu «Uguns»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Fomins

Dziedātājs Igo aicina savas daiļrades cienītājus un visus interesentus uz savas jaunās mūzikas programmas «Uguns» pirmatskaņojuma koncertu, kas šonedēļ, 20. augustā,norisināsies Dzintaru koncertzālē.
 
Koncerta programmas pamatā skanēs pilnīgi jaunas dziesmas ar paša Igo vārdiem un Jāņa Strazda mūziku. Visi programmas skaņdarbi veltīti uguns tēmais un šīs stihijas dažādām izpausmēm.

Kopā ar Igo koncertā uzstāsies gan dziesmu mūzikas autors Jānis Strazds, jaunā dziedātāja Paula Ķiete, saksafonists Zintis Žvarts, Laima Jansone ar domubiedriem, perkusionists Andžejs Grauds,  gan Igo pavadošā grupa - ģitārists Egons Kronbergs, bundzinieks Vilnis Krieviņš, basģitārists Mārtiņš Burkevics, taustiņistrumentālists Juris Kristons,  un vokālisti Ieva Kerēvica , Zane Biķe un Ivo Grīsniņš-Grīslis.
 
Koncerta horeogrāfiju bagātinās Agra Daņiļēviča deju skolas «Dzirnas» dalībnieki.
 
Šis koncerts būs unikāla iespēja pirmajiem dzirdēt Igo jaunās programmas dziesmas un novērtēt to īpašo auru. Darbs pie šo dziesmu ieraksta albuma formātā sāksies  pēc koncerta.
 
Līdz šim Igo ieraksta formātā publiskojis tikai vienu dziesmu no šīs programmas - aptuveni pirms mēneša Latvijas radiostacijām nodeva duetu ar grupas «Putnu balle» vokālisti Paulu Ķieti dziesmā «Maldugunis».
 
Igo koncerts Dzintaru koncertzālē notiks  20. augustā. Biļetes iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un «bilesuparadize.lv».
 
Koncertu rīkos Igo mūzikas menedžments.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu