Skaistumsalona īpašniece apsūdzēta naudas izkrāpšanā no slavenībām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Kāda Beverlihilzas skaistumkopšanas salona īpašniece apsūdzēta savu klientu kredītkaršu informācijas izmantošanā naudas izkrāpšanai vairāku simtu tūkstošu ASV dolāru ampērā.

Marija Gabriela Peresa, kuras klienšu vidū ir tādas Holivudas slavenības kā Dženifera Anistone, Hale Berija, Šēra un Liva Tailere, trešdien tika arestēta savā salonā «Chez Gabriela Studio». Kā apgalvo Tailere, piecu mēnešu laikā pagājušajā gadā no divām viņas kredītkartēm uz Pereses studiju fiktīvos maksājumos pārskaitīti aptuveni 214 000 ASV dolāru (117 000 latu).

Savukārt no ekskluzīvu rotaslietu dizaineres Lorijas Rodkinas kredītkartes nelikumīgi noņemti aptuveni 68 000 ASV dolāru. Kā vēsta laikraksts «New York Post», Rodkina pavēstījusi izmeklētājiem, ka ir runājusi arī ar citiem slaveniem Peresas salona klientiem, kas apgalvojuši, ka pēc reālu pakalpojumu apmaksas skaistumkopšanas salonā no viņu kredītkartēm bez atļaujas noņemta nauda.

Peresai apsūdzēta krāpšanā divos punktos. Ja tiesa atzīs viņu par vainīgu, maksimālais sods, kas viņai draud par šādu noziegumu, ir brīvības atņemšana līdz 25 gadiem.

Peresas advokāts Džerods Gansbergs apsolījis, ka viņa kliente tiks attaisnota visos apsūdzības punktos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu