Stībelis septīto albumu atzīmē ar koncertu Dzintaros

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Uzmanību, ... smaidiet ... gatavs! Jāņa Stībeļa septītais albums - DIAPOZITĪVI! Liekam jaunu bildi iekšā! Jānis Stībelis ir sagatavojis nākošo bilžu kadru – savu jauno albumu DIAPOZITĪVI. 12 stāsti jeb 12 dziesmas par to, kā ir...

Jānis Stībelis par jauno albumu: «Svarīgi uz pasauli raudzīties labsirdīgi, mēģinot rast spēku pozitīvajā, kas mums katram un visiem kopā ir dots no dabas. Strādājot pie jaunajā albuma skaņdarbiem, iztēlē atcerējos «mazos» dzīves priekus – īpašos mirkļus. 

Līdz ar to radās tāds kā manas dzīves mirkļu kaleidoskops. Pozitīvi attēli... diapozitīvi.
Albumā atrodamas dziesmas gan saulainajā REGGAE stilā, gan MERENGUE, gan dzirdēsit arī klasiskās balādes, dziesmas deju ritmos, kurām cauri vijās POP, JAZZ, SOUL un ROCK stili. Es ceru, ka DIAPOZITĪVI liks jums pasmaidīt un saprast, ka ne viss ir tik slikti, kā liekās. Galvenais, ko esmu no dzīves mācījies, - ir saglabāt pozitīvu domāšanu! Tad arī viss izdosies!»

12 dziesmu kaleidoskops ir tapis gada laikā. Šis ir Jāņa Stībeļa septītais albums. Pāris albuma dziesmas, kā «Es tikai smejos», «Sirdspukstu taktī’», «Dāvana – sirds» un «Pozitīvs», jau ieguvušas popularitāti un lieliski noturējušās Latvijas mūzikas topu virsotnēs.

Darba komanda albuma radīšanā bija ļoti dzīvespriecīga – tajā dzirdēsit paša Jāņa Stībeļa vokālu un klavierspēli, jauno dziedātāju Aminatu Savadogo, saksofona guru - Gintu Pabērzu, Raimondu Macatu, kas albumā iespēlējis mutes harmonikas, Mr. drum machine - Andri Buiķi, skanīgo «City Jazz Big Band», šarmanto dziedātāju Amber un pat pašu rīmu meistaru – AG, kā arī basģitāristu Oskaru Spoģi, ģitāristu Mārci Auziņu un citus viesmāksliniekus.

Jau pavisam drīz - 3. septembrī Dzintaru koncertzālē notiks Jāņa Stībeļa jaunā albuma prezentācijas koncerts, kurā varēsit pirmo reizi piedzīvot jauno dziesmu pozitīvo garu un dziedāt līdzi iepriekšējo albumu dziesmām. 

Vimeo

Esiet POZITĪVI un tiekamies Dzintaros!

Koncerta biļetes:
Biļešu servisa kasēs un internetā «bilesuserviss.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu