Miķelsonam ir versijas, kas viņu grib «iesēdināt»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Bijušais «Latvenergo» šefs Kārlis Miķelsons atklāj, ka viņam ir versijas, kādi politiski spēki panākuši, ka viņš tiek turēts aizdomās ar nozieguma izdarīšanu un ir atbrīvots no uzņēmuma vadības. Tomēr viņš spītīgi atsakās nosaukt šo politiķu uzvārdus.

Intervijā TV5 Miķelsons sacīja, ka «nebūtu korekti nosaukt šo cilvēku uzvārdus». Tomēr viņam ir versijas, turklāt viņš turpina prātot, kas un kāpēc viņu grib redzēt aiz restēm.

Viņa atbrīvošanu no amata uzņēmumā ļoti ātri veicis ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL), turklāt viņu atbalstījis partijas biedrs premjers Valdis Dombrovskis. Jautāts, vai šajā lietā nav ieinteresēta partija «Jaunais laiks», Miķelsons atbildēja, ka «tehniski tā sanāk».

Miķelsons gan turpina neatbildēt, kuri konkrēti bija tie cilvēki, kas «sameta» naudu viņa atbrīvošanai. «To naudu savāca tajā pašā vakarā, kad kļuva zināms, ka var iemaksāt drošības naudu. Tie [cilvēki, kas iedeva naudu] bija privātie uzņēmēji. Cilvēki, kas mani atbalsta,» sacīja viņš.

Premjers gan pirmdien noraidīja Miķelsona teikto, ka viss notikušais ir augsta līmeņa politiskā spēlē. «Tās nav politiskas spēles, jo politiķi par to uzzināja pēc aizturēšanas fakta,» sacīja valdības vadītājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu