Sūzana Boila: Iespēja dziedāt pāvesta priekšā ir mana sapņa piepildījums

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Skotu dziedātāja Sūzana Boila atzinusi, ka gaidāmā uzstāšanās pāvesta Benedikta XVI priekšā nākamajā mēnesī ir viņas lielākā sapņa piepildījums. 

49 gadus vecā skotiete kļuva slavena burtiski pāris dienu laikā pēc piedalīšanās talantu konkursā «Britain's Got Talent» pagājušā gada aprīlī, kur viņa izpildīja dziesmu «I Dreamed a Dream» no mūzikla «Les Misarables» («Nožēlojamie»). Saistībā ar Benedikta XVI vizīti Skotijas Romas katoļu baznīca uzaicināja Boilu dziedāt viņa priekšā.

Saskaņā ar Skotijas Romas katoļu baznīcas paziņojumu Boila dziedās trīs reizes, kad pāvests Glāzgovā 16.septembrī noturēs Misi.

«Iespēja dziedāt pāvesta priekšā ir liels pagodinājums un lieta, par ko es vienmēr esmu sapņojusi, - tas ir neticami,» atzina Boila, piebilstot, ka 16.septembris vienmēr paliks viņas atmiņā kā viņas sapņu piepildījums.

Pāvesta vizīte Lielbritānijā norisināsies no 16.septembra līdz 19.septembrim. Šajā laikā Benedikts XVI apmeklēs Glāzgovu, Londonu un Koventri, kur viņš kanonizēs 19.gadsimta teologu kardinālu Džonu Henriju Ņūmenu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu