Elizabete Zagorska 1.septembrī dāvina jaunu singlu «Tava zvaigzne»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

1.septembrī - dienā, kas nozīmīga ne tikai pirmklasniekiem, bet itin visiem skolniekiem, studentiem, viņu vecākiem un skolotājiem, kā arī tiem, kuriem diplomi jau kabatā, bet tieskme pēc zināšanām un sapņu piepildījumiem izturējusi laika pārbaudi - dziedātāja Elizabete Zagorska dāvinājusi savu jauno singlu [s:34847].

ŠEIT

«Vidējai paaudzei «Tava zvaigzne» ir mīļa un labi zināma kompozīcija,» atzīst Elizabete. «Cerams, ka tagad to pašu varēsim teikt arī par gados jaunākiem klausītājiem. Mēs nevēlējāmies, lai dziesma jaunā versijā kardināli atšķirtos no tās autora iecerēm un pazaudētu saikni ar laiku, kad tā skanēja un bija mīlēta - tāpēc tajā saklausīsiet gan astoņdesmito gadu noskaņas, gan 21.gadsmita tendences. Lai šī dziesma skan kā mans novēlējums tiem, kas ir jaunas izvēles un vēl nesasniegtu mērķu priekšā - lai mēs mācētu ne tikai uzmeklēt katrs savu zvaigzni, bet arī paturēt to sirdī un priecāties gan par savu, gan līdzcilvēku laimi, veiksmi un panākumiem.»

«Tava zvaigzne» iespējams lejuplādēt portālos «platforma.lv» un «doremi.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu