Glābjoties no agresīva suņa, sieviete uzrāpjas kokā (55)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flick.com/State Farm

Vakar Smiltenes novadā, glābjoties no agresīva suņa, viena sieviete uzrāpusies kokā, otra paglābusies uz nelielas ēkas jumta.

Kā informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma, plkst.19.50 saņemta informācija, ka Bilskas pagastā ganībās, ceļa Valka-Mēri malā, klaiņojoši suņi sakoduši divas aitas. Kad notikuma vietā ieradusies policija, ar dienesta šaujamieroci nošauts agresīvs rotveilers, kurš, pēc aculiecinieku teiktā, ne tikai nokodis aitu, bet apdraudējis arī mājas iedzīvotājus - 1955. un 1942. gadā dzimušas sievietes.

Viena no sievietēm, lai paglābtos no agresīvā dzīvnieka, bija uzkāpusi kokā, otra glābiņu meklējusi, uzrāpjoties uz kādas nelielas ēkas jumta. Pēc brīdinājuma šāviena gaisā suns mēģinājis uzbrukt arī policijas darbiniekam.

Policijā sākta administratīvā lietvedība, kuras laikā tiks noskaidrots suņa saimnieks.

Kopumā vakar Vidzemē reģistrēta informācija par trīs gadījumiem, kad suns uzbrucis cilvēkiem.

1.jūnijā neilgi pēc pusnakts Gulbenes novada Stradu pagastā 1959.gadā dzimušai sievietei iekodis 1962.gadā dzimušam vīrietim piederošs suns. Sākta resoriskā pārbaude.

Vakar plkst. 15 Jaunlaicenes pagastā 1973. gadā dzimušam vīrietim iekodis paša suns. Vīrietis vērsies pēc palīdzības ārstniecības iestādē.

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu