Drosmīgie rādīs ko māk šovā «Latvijas Zelta talanti 2010»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jau šo sestdien, 11. septembrī pulksten 20.35 LNT kanāla tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā sāksies pozitīvo emociju šovs «Latvijas Zelta talanti 2010». Talantīgi cilvēki, unikāli, spoži un pārsteidzoši priekšnesumi sagaida ikkatru, kurš sekos līdzi šova norisei! 

Šova «Latvijas Zelta talanti 2010» pārraidēs piedalīsies talantīgākie no talantīgākajiem – tie, kuri izturējuši visas atlases kārtas un pārliecinājuši žūriju par savu spožo talantu! Kopā šovam «Latvijas Zelta talanti 2010” būs astoņi raidījumi – pieci atlases raidījumi, divi pusfināli un lielais fināls, kurā noskaidrosim, kurš kļūs par «Latvijas Zelta talantu 2010».

Jau ziņots, ka talantus devāmies meklēt piecās dažādās Latvijas pilsētās – Liepājā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī un Rīgā. Atlasēs dalībnieki žūriju pārsteidza gan ar krāšņiem uznācieniem, gan pārdomātiem un spilgtiem priekšnesumiem! Šova veidotāji tikai vēlreiz pārliecinājās par to, ka starp mums dzīvo ļoti daudz talantīgu un apdāvinātu cilvēku! Kopumā atlasēs parādīt savu talantu bija ieradušies 899 cilvēku no visas Latvijas. 

Šova veidotāji un tā vadītājs Māris Grigalis sola, ka «Latvijas Zelta talantos 2010» pārsteigumu netrūks! Skatītājus jau pirmajā raidījumā, 11. septembrī, pārsteigs 10  īpaši talantīgi dalībnieki. Iepazīstinām jūs ar dažiem no tiem:
Apvienība «Kurmju dūre» pārvalda maģijas brīnumaino pasauli. Apvienībā darbojas divi jaunieši – Kurmju Pavēlnieks un Igors Plēve – tie, protams, ir pseidonīmi, savus īstos vārdus maģijas pavēlnieki neizpauž. Puišu talants ir pirkstu un acu mētāšana – viņi tos spēj aizmest pat 20 metru tālumā! Ar sava talanta «spodrināšanu» puiši nodarbojas vismaz piecas stundas dienā, nu jau trīs gadus.
Mazajam Armandam Rutkovskim ir tikai deviņi gadi, bet viņa balss ir apbrīnojama. Atlases laikā žūrija nespēja noticēt tam, ka dzied Armands pats un, ka tik spēcīga balss un patīkams tembrs var skanēt no tik maza puikas mutes!  

Astoņgadīgā balerīna Grieta Grīnberga izskatās kā īsta princese uz zirņa, tomēr Grietai nepiemīt princešu niķi un stiķi, - viņa ir labsirdīga, ļoti centīga un smaidīga jauna dāma.

Dante Pecolli ir jaunākais šova dalībnieks - viņam ir tikai septiņi gadi, tomēr triku pasauli viņš jau pārzina kā savu kabatu. Puķīte, dāvaniņa, lakatiņš – tas viss brīnumainā kārtā kaut kur uzrodas – vienkārši tā – no zila gaisa. 

Kolektīva «Ābeļzieds» dāmas lieliski dejo līnijdejas. Horeogrāfiju kolektīva dejām veido dienas centra fizioterepeite Katrīna. Šobrīd kolektīvā dejo 15 daiļā dzimuma pārstāves labākajos gados – tā ap 70! 

Neliels ieskats atlasē:

«Latvijas Zelta talanti 2010» tiešraides vadīs atraktīvais, smaidīgais un talantīgais LNT raidījumu vadītājs Māris Grigalis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu