Šodien sākta Kailijas Minogas šova biļešu tirdzniecība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fbi.lv

Koncertaģentūra «FBI» informē, ka 13. septembrī, plkst. 10.00 tiek uzsākta biļešu pārdošana uz Kailijas Minogas (Kylie Minogue) koncertu Latvijā, kas nākamā gada 25. februārī norisināsies «Arēnā Rīga».

Stāvbiļetes cena ir Ls 28. Sēdvietu cenas: Ls 28, Ls 30, Ls 35 un Ls 50 (LMT Biznesa kluba zonā un atbilstošās vietās zāles pretējā pusē). Biļetes nopērkamas «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā un interneta lapā «ticketpro.lv».

Pavasara krāšņāko šovu Rīgā popmūzikas zvaigzne sniegs savas vērienīgās Eiropas turnejas «Aphrodite Les Folies Tour 2011» ietvaros. Kailija Minoga sola: «Tas būs eiforisks ceļojums, kurā valdīs prieks, satraukums un glamūrs!».

Kailijas Minogas iepriekšējā uzstāšanās Latvijā, tūres «Kylie X 2008» ietvaros, mūzikas apskatnieku un apmeklētāju vidū joprojām tiek uzskatīta par vienu no krāšņākajiem, tehnoloģiski vērienīgākajiem un tajā pašā laikā emocionālākajiem ārvalstu mūzikas zvaigžņu koncertiem Latvijā.

Eiropas turnejā austrāliešu mūziķe dosies sava jaunā un veiksmīgā albuma «Aphrodite» popularizēšanas ietvaros. Ietekmīgais ASV mūzikas žurnāls «Rolling Stone» par albumu raksta: «Aphrodite» ir Kailijas spēcīgākais darbs un tas tapis sadarbībā ar Madonnas producentu Stjuartu Praisu. Šodien viņai uz papēžiem min jaunie spīdekļi «La Roux» un Lady Gaga, taču tāda dziesma no jaunā albuma kā “Get Outta My Way” parāda, kāpēc tieši viņa ir līdere.»

Mūzikas kritiķi arī uzsver, ka «Aphrodite» ir viens no gada labākajiem popmūzikas albumiem.

Par popmūzikas dievieti dēvētās mūziķes iepriekšējie albumi ir saņēmuši zelta un platīna statusu, viņa ir apbalvota ar neskaitāmām mūzikas balvām, izpārdevusi sešas panākumiem bagātas pasaules koncerttūres un viņas uzstāšanos Sidnejas Olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā vēroja 4 miljardi skatītāju – tie ir fakti, kas apliecina Kailijas Minogas augsto statusu mūzikas pasaulē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu