Jenny May un Kaža vienojas kopīgā dziesmā «Smaids»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Ence

Rudens pusē, kad ne vien klausītāji, bet arī mākslinieki un mūzikas autori kļūst arvien apcerīgāki, tiek radītas daudzas romantiskas dziesmas un dueti. Šoreiz Mārtiņa Freimaņa dziesmas ierakstā apvienojušies dziedātāja Dženija Meja un dziedātājs Kaža. Šī ir abu mākslinieku pirmā kopīgi ierakstītā dziesma.

Dženija: «Pēdējā lakā man ir nācies izpildīt tikai ātras un enerģiskas dziesmas. Bija pienācis laiks pārmaiņām un vajadzēja kaut ko liriskāku. Tad arī parādījās Mārtiņš ar šo dziesmu un es esmu ļoti priecīga, ka arī Kaža piekrita piedalīties. Man šķiet, ka šī dziesma ir kā radīta duetam.»

Dueta pirmatskaņojums paredzēts jau 18.septembrī Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā, kur norisināsies grandiozais «Boombox ballīšu» noslēguma koncerts un kurā jau bez pieminētajiem māksliniekiem piedalīsies arī  Aisha, Kaža, Nikolajs Puzikovs, Candy, Mārtiņš Freimanis un dīdžeji Roberts Lejasmeijers un Kaspars Markševics.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu