Šovā «Dziedi ar Zvaigzni» neredzēsim Olgu Rajecku un Viktoru Zemgalu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto.

Jau svētdien, 19.septembra vakarā TV3 tiešraidē skatītājus priecēs astoņi šova «Dziedi ar Zvaigzni. Milžu cīņas» pāri. Lai studijā skanētu muzikāli pārdomāti un pārsteidzoši priekšnesumi, visas nedēļas garumā rit sūrs mēģinājumu process.

Svētdienas tiešraide būs vēl saistošāka, jo zināms, ka tiešraidē nepiedalīsies Olga Rajecka un Viktors Zemgals.. Abus dziedātājus aizvietos Latvijā labi zināmi un mīlēti mūziķi. Kuri spēs aizvietot mūziķus ar 30 gadu skatuves pieredzi? Atklāj to Lielā šova «Dziedi ar Zvaigzni. Milžu cīņas» laikā svētdien, 19.septembrī 20.30 tiešraidē TV3.

Kurš nostāsies Olgas un Viktora vietā?
«Dziedi ar Zvaigzni. Milžu cīņas» ceturtās tiešraides laikā grupa «Eolika» dosies koncertā ārpus Latvijas, tādēļ Viktoru Zemgalu un Olgu Rajecku šovā nāksies aizvietot diviem citiem Latvijā labi zināmiem un mīlētiem mūziķiem. Šis fakts uztrauc ne tik daudz abu dziedātāju partnerus Lindu Neima-ni Zobenu un Vari Vētru, cik pašu O.Rajecku. Viņa atzīst, ka nebūtu patīkami, ja viņu izbalsotu brīdī, kad pati nemaz nav klāt. Neskatoties uz savu prombūtni šova laikā šajā svētdienā, gan V.Zemgals, gan O.Rajecka bija klāt mēģinājumā šajā otrdienā, lai palīdzētu saviem partneriem sagatavot priekš-nesumu tiešraidei. Bet jautājums paliek atklāts - kuri mūziķi aizvietos abus pieredzējušos un tik pārliecinātos dziedātājus?! Kurš spēs aizvietot mūziķus ar 30 gadu skatuves pieredzi?
 
Sarežģījumi skar visus
Bet ar dažādiem sarežģījumiem saskaras ne tikai O.Rajecka un V.Zemgals. Šī nedēļa patiesi grūta izrādījusies aktierim Artim Robežniekam, jo Dailes teātrī notiek gatavošanās pirmizrādei, kuras dēļ gatavošanās šovam kļūst grūtāka. Kā viņam ar partneri Vinetu Elksni veiksies šajā reižē? Līdz šim žūrija abus lutinājusi komplimentiem un labiem vārdiem.. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu