IT pasaule atklāj interneta skaistumu ar «Internet Explorer 9 Beta» arī Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Trešdien īpašā tematiskā ceremonijā «Beauty of the Web» San Francisko kompānija  «Microsoft» svinīgi atklāja «Internet Explorer 9 Beta» versiju, informēja kompānijas «Microsoft Latvia» pārstāve Kristīne Mennika.

Ceremonijā, kas bija veltīta interneta skaistumam, piedalījās vairāk nekā 70 «Microsoft» partneru un pasaules vadošo zīmolu, kuru vietnes kopā sasniedz 800 miljonu apmeklētāju jeb aptuveni divas trešdaļas no interneta aktīvo lietotāju kopējā skaita.

Pasākuma ietvaros tika demonstrēti piemēri tam, ko izstrādātāji un web dizaineri jau paveikuši, radot jaunas, daudzpusīgas, skaistas interneta vietnes, kas arvien vairāk līdzinās personālā datora lietojumprogrammām.

Lejupielādēt «Internet Explorer Beta» un saņemt vairāk informācijas var: http://www.beautyoftheweb.com.

Atklāšanas ceremoniju «Parex Plaza» auditorijā tiešraidē vēroja arī Latvijā. Kinoteātrī bija pulcējušies vairāk nekā simts interneta dizaineru, IT speciālistu un «Microsoft» partneru, kuri klātienē iepazinās ar «Internet Explorer 9» Beta priekšrocībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu