«Cosmos» atsāk aktīvu darbību ar jaunu menedžmentu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Karlīna Vītoliņa.

Grupa «Cosmos» pēc vasaras brīvdienām sākusi darbu studijā pie jaunu dziesmu ieraksta, paralēli gatavojoties koncertu sērijai Zviedrijā, kas notiks jau nākamās nedēļas beigās.

Šajā rudenī grupa «Cosmos» dosies pirmajā koncertceļojumā, kura organizēšanu uzņēmies pasaulslavenās zviedru a cappella grupas «The Real Group» menedžments. Sadarbība sāksies ar 3 koncertiem Zviedrijas pilsētās, vēlāk šai gadā plānots vairākkārt viesoties arī Norvēģijā un Dānijā.

Stāsta Jānis Ozols: «Jau ilgus gadus esam iedvesmojušies no «The Real Group» un ļoti augstu vērtējuši šīs Eiropas ievērojamākās vokālā džeza grupas daiļradi. Un, protams, šī sadarbība ir ārkārtīgi patīkams solis pēc dalības «The Real» festivālā, kurp tikām uzaicināti pirms diviem gadiem, un laikam tur arī izpelnījāmies šo lielo godu.«

Paralēli koncertiem ārvalstīs «Cosmos» puiši strādās studijā Rīgā, kur plānots ierakstīt vairākas jaunas kompozīcijas, kas tuvākajā laikā varētu nokļūt arī līdz radio klausītāju ausīm. Tuvākajā laikā ieplānota arī CD un DVD izdošana ne tikai Baltijā, bet arī Skandināvijas zemēs.

Sīkāka informācija: «cosmosmusic.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu