Dziedātāja <i>Jenny May</i> ir stāvoklī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Jenny May - īstajā vārdā Maija Stuģe - pirms kāda mēneša redzēta «Veselības centrā 4» ar apaļīgu vēderiņu, žurnālam «Vakara Ziņas» pavēstījis kāds anonīms informācijas avots. Un nu ir apstiprinājies, ka Latvijas dziedātājām-mātēm piepulcēsies vēl viena skatuves dīva.

publicitātes foto

«Jau sen gribēju bērniņu, taču tikai tagad spēru šo soli – nezinu, varbūt beidzot iestājies nobriedums. Turklāt domāju, ka esmu atradusi arī savu īsto cilvēku,» žurnālam atklājusi Jenny May. Par bērna tēvu dziedātāja gan neko sīkāk stāstīt neesot vēlējusies – vien pastāstījusi, ka viņa vārds ir Gatis un puisis ir aptuveni viņas vecuma (Maijai ir 26 gadi).

Par priecīgajiem jaunumiem Maija ilgi neesot stāstījusi pat savai mātei, lai topošā vecmāmiņa lieki neuztrauktos un nesāktu stresot. «Pateicu tikai tad, kad jau zināju bērniņa dzimumu – nodomāju, ka būs muļķīgi, ja mamma šo faktu uzzinās no preses. Biju pārliecināta, ka viņa to būs jau pamanījusi, taču izrādījās, ka nē! Sākotnēji viņai tas bija liels šoks, taču vispār viņa šo ziņu uztvēra ļoti pozitīvi un, domāju, priecājās par mani.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu