Beidzot noskaidrots, ka dokumentālā filma par Hoakimu Fīniksu nav patiesa

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Filmas «I'm Still Here» režisors Keisijs Afleks, kura lentē attēlota Hoakima Fīniksa pārvēršanās no novērtēta, veiksmīga aktiera par bārdainu, nevīžīgu hiphopa izpildītāju, beidzot apstiprinājis, ka tas viss ir tikai joks.

«Tas ir kolosāls priekšnesums, tā ir labākā izrāde viņa karjeras laikā,» laikrakstam «New York Times» sacīja Afleks.

šī filma piesaistīja auditorijas uzmanību Venēcijas filmu festivālā

Karstas debates interneta vidē sekoja pēc Fīniksa kaunpilnās intervijas Deivida Letermena raidījumā «Late Show with David Letterman» pagājušajā gadā, kad neskaidrā uzstāšanās radīja aizdomas, ka tas viss ir sīki izstrādāts priekšnesums.

«I'm Still Here» piedāvā ieskatu Fīniksa dzīvē un prātā. Cenšoties sadzīvot ar savu 2008.gadā pieņemto lēmumu pamest aktiermākslu un pievērsties hiphopa mūzikai, Fīnikss mēdz izturēties gan asprātīgi un loģiski, gan bērnišķīgi, agresīvi un pat paranoiski.

Atklātā filma ietver videomateriālu, kurā parādīts, kā viņš atklāti lieto narkotikas, meklē internetā eskorta meitenes, mājās uzņem prostitūtas, nolec no skatuves, lai uzbruktu kādam negatīvu uzskatu paudējam, un vemj. Filmā piedalās arī repa zvaigzne Šons Kombs.

Taču beidzot Afleks ir atzinis, ka neviens no filmas kadriem nav patiess. Afleks arī atklāja, ka Deivids Letermens nebija iesaistīts jokā. Aktieris atkal viesosies ASV sarunu šovā «Late Show with David Letterman» 22.septembrī un šoreiz, kā apgalvo Afleks, Fīnikss vairs netēlos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu