Taivānā piedzimst līģeri - tīģermātes un lauvas mazuļi (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Svētdien Taivānā kādā privātā zoodārzā piedzimuši lauvas un tīģera hibrīdi, tomēr varasiestādes pirmdien mazuļus konfiscēja un īpašniekus draud sodīt.

Svētdien privātajā zoodārzā "World Snake King Education Farm" Taivānas dienvidos piedzima trīs līģeri, tomēr viens no tiem gandrīz uzreiz nomira, pavēstīja fermas īpašnieks Huans Kuonaņs. "Tīģermātes grūtniecība mani pārsteidza nesagatavotu," atzina Huans.

"Lauva un tīģeriene tika turēti vienā aplokā kopš pašas bērnības, vairāk nekā sešus gadus, un nekas tāds nebija noticis."

Nākamajā dienā vietējās varasiestādes konfiscēja jaundzimušos līģerus, pārvedot tos uz savvaļas dzīvnieku rezervātu citā apgabalā.

"Ko es varēju darīt? Es cienu lēmumu un ceru, ka par mazuļiem labi parūpēsies," sacīja Huans.

Tiesa, Huanam ir arī citas lietas, par ko uztraukties - kā pavēstīja Lauksaimniecības padome, par savvaļas dzīvnieku audzēšanu bez licences viņam draud 50 000 Taivānas dolāru (855 latus) liels naudas sods.

Kā vēsta Taibei laikraksts "Apple Daily", pasaulē izdzīvojuši tikai aptuveni desmit līģeri. Pieauguši dzīvnieki lieluma ziņā pārsniedz vidēja izmēra lauvas.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu