Uz «Latvenergo» vadītāja amatu pretendē arī «Eko Baltija» vadītājs Māris Simanovičs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Uz «Latvenergo» vadītāja amatu pretendē arī atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma «Eko Baltija» un «Latvijas Zaļā punkta» valdes priekšsēdētājs Māris Simanovičs, trešdien vēstī laikraksts «Dienas Bizness».

Simanovičs laikrakstam atzinis, ka «Latvenergo» viņam būtu iespējams realizēt savas vadītāja spējas un stāties pretī izaicinājumiem. «Šo jautājumu man uzdod visi, bet atbilde ir diezgan vienkārša. Manā skatījumā visi cilvēki iedalās divās grupās: vieni ir, kas kaut ko dara, un otri, kas stāv malā un noskatās. «Latvenergo», manuprāt, ir tas uzņēmums, kur ir iespējams realizēt savas vadītāja spējas, vienlaikus izdarot arī kaut ko valstiski svarīgu. Tas ir viens no lielākajiem valsts uzņēmumiem ar ļoti būtisku lomu valsts ekonomikā, tāpēc man kā vadītājam tas ir ļoti izaicinošs projekts,» sacīja Simanovičs, kurš «ar kautrību neslimojot».

«Apollo» jau vēstīja, ka konkursā uz «Latvenergo» valdes priekšsēdētāja amatu pieteikušies 19 pretendentu. Pirmajā kārtā no viņiem atlasīti četri energokompānijas priekšsēdētāja amata kandidāti.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu