Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/17/10330771t1ha0c4.jpg)
Nepieciešams:
1 kg biezpiena
0,5 glāzes mannas
4 olas
1 glāze cukura
1 glāze rozīņu
paciņa vanilīna cukura
sāls
Pagatavošana:
Biezpienu izberž caur sietu vai samaļ gaļas maļamajā mašīnā. Biezpienam pieliek pārējās sastāvdaļas, samaisa viendabīgu masu, liek ietaukotā formā un 180 grādos cep 60 minūtes. Pasniedz atdzisušu ar ogu mērci vai skābo krējumu.
Variants: rozīņu vietā var izmantot sagrieztas aprikozes, ābolus, plūmes vai žāvētas cidonijas.