Karlai Bruni pirmās lēdijas statuss traucē mūziķes karjerai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Karlas Bruni laulības ar Francijas prezidentu Nikolā Sarkozī 2008.gadā ir nodrošinājušas viņai popularitāti dzeltenās preses lappusēs visā Eiropā, taču iegūtais statuss traucē kā dziedātājai un dziesmu autorei, kas vēlas iekarot topu augšgalu.

Pēdējā laikā Bruni popularitāti ir sagādājuši plaši apspriestie fotouzņēmumi no brīvdienām augustā, parādīšanās uz «Economist» Lielbritānijas izdevuma vāka septembrī saistībā ar rakstu par viņas vīra popularitātes pēkšņo krišanos un jaunā biogrāfija «Carla et les Ambitieux», kuru sarakstījuši Maikls Dārmons un Īvs Derē un kura guva plašu atspoguļojumu presē.

Francijas mediji nesen ziņoja, ka Sarkozī asistenti ir pieprasījuši, lai viņa atliek savu plānoto atgriešanos mūzikas industrijā, baidoties, ka tas varētu būt politiski riskants solis laikā, kad Francijā notiek protesti un streiki pret ekonomisko reformu ieviešanu.

Tā kā Bruni turpina rakstīt dziesmas savam ceturtajam albumam, kura izdošana plānota 2011.gadā, viņas komanda mēģina atrast veidu, kā līdzsvarot viņas muzikālo karjeru ar pirmās lēdijas statusu. Viņas statuss jau radīja problēmas, kad 2008.gada jūlijā, piecus mēnešus pēc kāzām ar Sarkozī, iznāca Bruni trešais albums «Comme Si De Rien N'etait».

«Mums bija jāatceļ viņas starptautiskā koncertturneja drošības apsvērumu dēļ, kā arī tādēļ, ka [Francijas] tauta varētu nepieņemt, ka viņu pirmā lēdija kāpj uz skatuves,» atklāj Bruni menedžeris - talantu aģentūras «VMA» vadītājs Bertrāns Delabē.
Lai gan Francijas prezidenta sievai nav tik liela ietekme kā ASV pirmajai lēdijai, Bruni tomēr ir franču mediju redzeslokā. Viņa ir mēģinājusi apklusināt mājienus par to, ka viņa gūst labumu no sava stāvokļa sabiedrībā, ziedojot labdarībai visus ienākumus no albuma «Comme Si De Rien N'etait», kurš Francijā iekļuva pārdotāko albumu topa pirmajā vietā.

Taču tas, ka Bruni nevar piedalīties koncertturnejās, traucēja albuma pārdošanas apjomiem ārpus Francijas.

Bruni pēdējā albuma reklāmas kampaņa Lielbritānijā sastāvēja no vienas vienīgas intervijas laikrakstam «Sunday Times» un parādīšanās televīzijas raidījumā «Later ... With Jools Holland».
Sabiedrisko attiecību kompānijas «Outside Organisation» vadītājs Elans Edvards, kas pārstāv tādas zvaigznes kā Naomi Kempbela un Eimija Vainhausa, apgalvo, ka pašlaik svarīgākais solis ir mainīt publikas redzējumu par viņu kā par mūziķi, nevis pirmo lēdiju.
«Lielākais izaicinājums būs nošķirt Karlu kā mākslinieci un Karlu kā pirmo lēdiju. Visu interviju saturam vajadzētu būt saistītam ar mūziku».

Galu galā atrisinājums situācijai varētu būt viņas vīrs. Ja Sarkozī zaudēs 2012.gada vēlēšanās, Bruni mūziķes karjera varētu piedzīvot uzplaukumu. Taču, pat ja viņa saglabās savu pirmās lēdijas statusu vēl piecus gadus, Delabē ir pārliecināts, ka viņas mūziķes karjera drīz būs svarīgāka nekā tagad.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu