<i>Lady Gaga</i> fanu reisu vadīs ekstravagantas latviešu mūziķes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Lady Gaga fanu reiss uz skandalozās popmūziķes koncertu Gdaņskā Polijā dosies DJ Ella un Agneses Rakovskas pavadībā.

26. novembrī ar koncertu-šovu savas pasaules koncertturnejas «The Monster Ball tour» ietvaros Polijas pilsētā Gdaņskā viesosies aktuālā popmūziķe, par nākamo Madonnu dēvētā Lady Gaga. Koncertu apmeklēt no Latvijas dos iespēju Lady Gaga fanu reiss pašmāju mūziķu pavadībā, kas izklaides pasākuma veidā dalībniekus nogādās maksimāli tuvu koncerta norises vietai un atpakaļ mājās.

Fanu reisa autobusos pavadones ar izklaidējošu un informatīvu programmu būs latviešu deju mūzikas pārstāve DJ Ella jeb Elīna Fūrmane un Agnese Rakovska, grupas «Triānas parks» soliste. Elīna Fūrmane jau vadījusi pirmo – Madonnas fanu reisu, savukārt Agnese Rakovska vienmēr izceļas ar neparastiem mākslinieciskiem tērpiem, šovu un stilu, tādējādi pat līdzinoties Lady Gaga. Fanu reisa laikā – muzikāli priekšnesumi, konkursi ar fanu balvām un daudz informācijas par Lady Gaga. Ceļā «Battery» enerģijas dzēriens un «Ego» čipsi par brīvu.

fans@fanureiss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu