Repšes mugurā atgriezies ādas uzvalks - patiesi ir klāt rudens

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Finanšu ministrs Einars Repše (JL) šodien pēc ilgāka pārtraukuma uz valdības sēdi ieradās, ģērbies savā ekstravagantajā ādas uzvalkā, novēroja aģentūra LETA.

Repšes melnais ādas uzvalks ar gaišajam svītrām iepriekš iemantoja lielu popularitāti un sabiedrības uzmanību, jo bija ministra ikdienas darba apģērbs vairāku mēnešu garumā.

Ministra garderobe mainījās maijā, kad Repše uz vadības sēdi ieradās tērpies gaišā vasaras uzvalkā, bet kopš pērnā gada rudens ministrs valkāja dizainera pagatavotu melnu ādas uzvalku ar baltām svītrām.

Šāds ministra ģērbšanās stils izraisīja plašu rezonansi un interesi sabiedrībā. Sociālajā portālā «twitter.com» tika sākta kampaņa un parakstu vākšana pret šādu ministra ģērbšanās stilu.

Janvārī Repše atzina, ka nav apvainojies, ka citi politiķi un masu mediji smīkņā par viņa ekstravaganto ādas uzvalku, un negrasās to mainīt līdz pat vasarai.

Repšes ekstravagantais ādas uzvalks modes mākslinieku vidū tika atzīts par 2009.gada pamanāmāko šīs nozares dizainu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu