Foto: Latviete Ginta Lapiņa oficiāli kļuvusi par īstu pasaules supermodeli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latviešu meitene no Aizkraukles Ginta Lapiņa kļuvusi par starptautisku sensāciju aizvadītajās Ņujorkas (09.-16.09.10.), Milānas (22.-29.09.10.) un Parīzes (27.09.-07.10.10.) modes nedēļās. Turklāt, šobrīd par Milānā pašu prestižāko uzskatītais Versace modes nams meitenei uzticēja atklāt savu 2011. gada pavasara/vasaras kolekcijas skati.

Jau šī gada jūlijā pasaules modeļu aģentūru korifeji un visvairāk lasītāko blogu autori prognozēja, ka tieši šajā modes sezonā Ginta Lapiņa kļūs par vienu no 50 pasaulē pieprasītākajām sejām. Šādu prognozi izteikt ļāva tādi Gintas sasniegumi kā vasaras sākumā iznākusī «Yves Saint Laurent» televīzijas reklāma, septembra «Yves Saint Laurent Rouge» kampaņa, modes nama «Miu Miu» futūristiskā reklāmas kampaņa, kurās latvietei tika iedalītas galvenās lomas, kā arī žurnālā «LOVE» publicētās latviešu meitenes bildes.

«Šīs sezonas modes nedēļu laikā dizaineri burtiski plēsās savā starpā par to, kurš dabūs aizkrauklieti savā modes skatē,» stāsta Latvijā meiteni pārstāvošās aģentūras «Dandy Model Management» direktors Dmitrijs Kopeikins. Viņš turpina: «Visi, kas seko līdzi aktualitātēm modes pasaulē zina, kāds sasniegums modeles karjerā ir modes skates atklāšana. Taču Ginta atklāja pašu prestižāko no Milānā iespējamajām skatēm! Mēs no sirds lepojamies ar viņas panākumiem.»

2011. gada pavasara/vasaras kolekcijas Ginta Lapiņa demonstrēja arī tādiem top modes namiem kā «Marc Jacobs», «Prada», «Dolce&Gabbana», «Roberto Cavalli», «Chanel», «Valentino», «Louis Vuitton» un citiem.

«Nākamā uz iekļūšanu pasaules supermodeļu kārtā pretendē vēl viena latviešu meitene - Ieva Lagūna no Saldus,» norāda modeļu aģentūras «Star System Riga» direktors Nils Raumanis. Viņš stāsta, ka jau šobrīd modelei ir vērā ņemami sasniegumi - «Gucci» 2010. gada rudens/ziemas kolekcijas reklāma, «Chanel Rouge» un «TopShop» kampaņas, foto sesija žurnālam «Russh» ar superzvaigzni Toniju Vardu.

Šajā sezonā Ieva piedalījusies modes namu «Lanvin», «Christian Dior», «Michael Kors», «Rocco Borocco», «Just Cavalli», «D squared», «Iceberg», «Gianfranco Ferre», «Nina Ricci», «Stella McCartney» skatēs, un 2010. gada novembrī modele būs redzama uz Vācijas «Vogue» žurnāla vāka

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu