Bilija Aidola memuāros - narkotikas, alkohols un sievietes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Pankroka pārstāvis Bilijs Aidols pašlaik strādā pie saviem memuāriem un ir apsolījis nenoklusēt informāciju par saviem piedzīvojumiem ar narkotikām, alkoholu un sievietēm.

Aidols atklāja, ka pats rakstīs savus memuārus «Dancing with Myself», kuru nosaukums gūts no mūziķa 1980.gadā radītā hita. Grāmatu publicēs izdevniecība «Simon & Schuster», tās izdošana plānota 2011.gada nogalē vai 2012.gada sākumā.

«Dzīve man dāvāja lielisku iespēju, kad es iemīlēju rokenrolu,» savā interneta vietnē pavēstījis Aidols.

«Pasaule man piedāvāja daudz labu iespēju, taču arī visus kārdinājumus - narkotikas, alkoholu, sievietes, visu diennakti pieejamas pārmērības. Un tomēr, lai izdzīvotu, bija jāraksta labas dziesmas. Dzīve ir jādzīvo, lai darītu to visu!»

Taču 54 gadus vecais mūziķis apgalvo, ka to visu metīs pie malas.

Aidols ieguva pasaules slavu pankroka ērā kā vadošais solists britu grupā «Generation X». 1981.gadā viņš uzsāka solo karjeru, izdodot slavenos albumus «White Wedding» un «Rebel Yell». Pašlaik Aidols turpina doties koncertturnejās kopā ar ģitāristu Stīvu Stīvensu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu