Konkursa stāsts. Trešā vēstule brīvprātīgajam <i>iRobotam</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Prieks, ka bērni neaizmirst savus vecākus, pat ja katram jādzīvo citā Latvijas pusē. Anita ļoti vēlas palīzēt vecākiem, jo paps raujas pa darbiem, bet mamma pieskata visu lauku saimniecību. No visiem darbiem, tieši istabas tīrīšana mammai sagādā raizes, jo slaukot ar slotu par sevi liek manīt astma.

<b>Konkursa noteikumus lasi šeit...</b>

Seko vēstule:

Sveiks Brīvpratīgais!

Uzreiz zinu, kam vajadzētu Tevi palīgos - manai mamītei!

Lieta ir pavisam nopietna - Alūksnes rajona , Apes l/t  «Dambīšos»  ir mani lauki, kur pēc tramīgajām darba nedēļām mūs (gan draugus, gan ģimeni, gan paziņas - ikvienu) vienmēr mīļi un patiesi  sirsnīgi sagaida un lutina mani vecāki - Jānis un Melita, jeb, kā saka - Dambīši! Tiek gan kurināta pirts, gan mammas slavenie sieri un pīrāgi celti galdā. Kā jau laukos - darba ir vairāk kā laika.

Paps strādā arī pagasta domē, mamma lielākoties viena dara «mājas darbus» - gādā par lopiņiem, dārzu, malku, apkārtni, ēdienu un zeķēm, ievārījumiem priekš mums utt., utml. Par nožēlu - ar gadiem spēka nepaliek vairāk un mēs arī pietiekoši neesam klāt, lai palīdzētu ar visu tikt galā, kā arī finansu līdzekļu vienmēr ir mazāk kā vajadzību.

Mājas 1. stāvs šķiet ir kādi 70/90 m2, precīzi nepateikšu, bet tīrīt māju mammai ir grūti (viņa pati saka ka «labāk iešot malku skaldīt»  ;)) - jo,- mammai ir astma - un - saceļot putekļus - sākas klepošana. Kad atbraucam mēs ar brāļa sievu Veru - tīrām un vācam, jo, kad tik daudz cilvēku mājās - lielu un mazu - kārtot un traukus mazgāt var nepārtraukti. Puiši ar papu remontē un nepārtraukti kaut ko ceļ.

Mājas 1. stāvam šobrīd ir lamināta un papes grīdas, kā arī paklājs dzīvojamajā istabā ar ko vajadzētu » sadarboties» tuvākajā laika. Jāpiemin arī 1,5 gadīgais Arvīds un gaidāmais brālis/māsa ar kuriem arī būs jātiek galā.  Zinu, ka par  Tavu pieskatīšanu un apkopi būtu atbildīgs paps - viņam patīk lasīt instrukcijas un par tehniskām lietām viņš ir «atbildīgais» .

Domāju - ja izdosies - šo vajadzētu veidot kā pārsteigumu - viņi visam trakajam ir gatavi (šķiet - būsim viņus pieradinājuši! ;)))

«Lielais» palīgs ir nepieciešams mīļākajiem, nesavtīgākajiem un izpalīdzīgākajiem vecākiem Apē - Jānim un Melitai.

Piesaka un uztraucās viņu meita – Anita.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu