Pianists bez rokām uzvar konkursā «China's Got Talent»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Kāds ķīniešu pianists bez rokām, kas spēlē klavieres tikai ar kāju pirkstiem, uzvarējis Ķīnas talantu šovā «China's Got Talent».

23 gadus vecais Liu Veijs, kas desmit gadu vecumā pēc elektrotraumas zaudēja abas rokas, pārspēja septiņus gadus vecu skatuves komediantu Džanu Fensji, vēsta vietējā prese.
Pianists no Pekinas, kas pats iemācījās spēlēt klavieres 18 gadu vecumā, pārsteidza publiku ar skaņdarba «You're Beautiful» izpildījumu - dziedot un ar kāju pirkstiem spēlējot uz klavierēm pavadījumu.

Trešo vietu ieguva 23 gadus vecā koledžas studente Cai Sjucjina par dziesmas «Boundless Oceans Vast Skies» izpildījumu.

Apbalvošanas ceremonijā taivāniešu dziedātāja Džolina Tsai ielūdza Liu piedalīties viņas pasaules koncertturnejā kā viesmūziķim, kas dos viņam iespēju trīs mēnešus uzstāties Lasvegasā.

Visā pasaulē populārā talantu šova ķīniešu versiju sāka demonstrēt vietējā televīzijā maijā, un kopš tā laika tās popularitāte ir pakāpeniski un pārliecinoši pieaugusi. 

Pusfināls 26.septmebrī kļuva par visskatītāko nacionālo televīzijas raidījumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu