«Sony» piedāvā pirmos televizorus ar «Google TV» atbalstu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Komponija «Sony» piedāvā pirmos televizorus ar «Google TV» atbalstu, vēsta AFP.

Kopumā «Sony» pārdos četrus šķidro kristālu televizorus un Blu-ray pleijeri, kuri atbalstīs «Google» interneta televīziju. «Sony Internet TV» televizoru ekrānu izmērs būs no 24 līdz 46 collām. Mazākā modeļa cena būs 600 ASV dolāri. Līdz ar ekrāna izmēru pieaugs arī televizoru cena – 32, 40 un 46 collu modeļi maksās, attiecīgi, 800, 1000 un 1400 ASV dolārus. Blu-ray pleijeris maksās 400 ASV dolārus.
 
Sākumā «Sony» jaunos televizorus iegādāties varēs tikai ASV tirgū. Gaidāms, ka tur tie pārdošanā «Sony Style» veikalos parādīsies 16. oktobrī. Par to, kad šie televizori būs pieejami citūr pasaulē, ziņots netiek.

«Google TV» platforma tika piedāvāta 2010. gada maijā. Ar tās palīdzību lietotāji varēs veikt pavadoņu un kabeļtelevīzijas programmu meklēšanu izmantojot «Google» meklēšanas servisu. Televizoros tiks iebūvēta arī interneta pārlūkprogramma «Google Chrome», ar kuras palīdzību lietotāji varēs skatīties internetā izvietoto video.

Bez «Sony», «Google TV» atbalsta arī televīzijas palīgiekārta «Logitech Revue», kuru var pieslēgt pie vairums televizoru modeļiem. ASV tā būs pieejama par 300 ASV dolāriem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu