Loskutovs sola turpināt cīņu ar korupciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

No «Vienotības» saraksta parlamentā, visticamāk, ievēlētais Aleksejs Loskutovs (SCP) arī turpmāk sola cīnīties ar korupciju.

«Viens mans mērķis ir darīt to pašu, ko savulaik darīju, vadot Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju, – cīnīties ar korupciju. Strādāšu pie tiem likumiem, kas apkaro korupciju, un novērsīšu korupcijas riskus citos likumos, ko pieņems Saeima. Otrs mērķis ir strādāt Latgales labad, kas mani atbalstīja, no kurienes esmu ievēlēts parlamentā. Domāju, ka sākumam pietiek,» laikrakstam «Diena» sacījis Loskutovs.

Viņš arī atklāj, ka labprāt darbotos divās parlamenta komisijās - Aizsardzības un iekšlietu komisijā, kā arī Nacionālās drošības komisijā.

«Pašlaik redzu divus likumus, kuros vēlētos viest pārmaiņas, tie ir Par interešu konflikta novēršanu amatpersonu darbā un Par priekšvēlēšanu aģitāciju,» atklāj Loskutovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu