Slimnīcā nogādāta divarpus gadus veca izvarota meitenīte

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/Leta

Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā pirmdien nogādāta divarpus gadus veca izvarota meitenīte, vēstī LTV Ziņu dienests.

Šo faktu ziņu dienestam apstiprinājis arī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes šefs Ints Ķuzis.

«Vakar policija saņēma nepatīkamu informāciju par to, ka slimnīcā nogādāta mazgadīga meitenīte ar seksuālas vardarbības pazīmēm,»  pavēstīja Ķuzis.

Par notikušo īpaši nežēlīgo noziegumu jau esot aizturēti aizdomās turamie  - divi vīrieši, kas saistīti ar meitenītes ģimeni.

Par svētdien divarpus gadus vecā bērna izvarošanu aizdomās turamajam jau sen esot nosliece uz mazgadīgām meitenītēm, tā raidījumam «Degpunktā» pastāstīja kāda meitenītes radiniece.

Viņa raidījumam atklāja šausminošo notikumu secību - sieviete savus nepilnus trīs gadus veco meitiņu bija atstājusi pieskatīšanai audžutēvam. Vīrietis bērnu izvaroja, un šobrīd meitenīte pārcietusi operāciju Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā.

Radiniece uzskata, ka daļu vainas par notikušo jāuzņemas sociālajam dienestam.

Noziegumā līdzvainīgs, iespējams, ir arī meitenītes mātes brālis. Viņš zvanījis mātei, ka bērns histērijā raudot. Kad māte ieradusies mājās, meitenīte bijusi kritiskā stāvoklī, tāpēc nogādāta slimnīcā.

Bērna māte par izvarošanu policijai nav ziņojusi.

RRPP Kurzemes iecirkņa kriminālpolicijas priekšniece Ļena Keine raidījumam pastāstīja, ka Kurzemes iecirknis saņēmis informāciju, ka slimnīcā nonācis mazgadīgs bērns ar seksuālas vardarbības pazīmēm. Šobrīd nozīmētas ekspertīzes, lai noskaidrotu šo informāciju.

Apcietinājumā pašlaik atrodas divi vīrieši - izvarotājs un cietušās meitenītes onkulis, kas, iespējams, pievēris acis uz notiekošo.

Ja apstiprināsies, ka bērns izvarots, vainīgajiem draud mūža ieslodzījums.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu