Iereibis austrālietis jāj ar krokodilu (6)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Lielākā daļa Austrālijas iedzīvotāju mēģinājumu jāt ar krokodilu pielīdzina pašnāvības mēģinājumam. Taču tieši to izpildījis kāds viņu tautietis. Par laimi, incidents beidzies bez upuriem.

36 gadus vecais vīrietis pirmdienas vakarā bija kārtīgi pasēdējis kādā vietējā krodziņā, līdz tā saimnieki palūguši viņu doties mājās. Smagā reibuma pakāpē būdams, viņš izgāja no kroga un pārrāpās pāri žogam, kur atradās piecmetrīgs krokodils. Turot alus pudeli rokā, vīrs mēģināja ar krokodilu jāt. Krokodils iekoda piedzērušajam kājā, taču laikam jau gaļa ar alkohola piedevu viņam īsti negaršoja.

Krokodila saimnieks skaidro: ja jums pietiek neprāta, lai kāptu pāri žogam pie krokodila, – tā ir jūsu problēma.

Eksperti norāda, ka sālsūdens krokodili parasti neļauj saviem upuriem aiziet dzīviem, taču šajā reizē iereibušo vīru, iespējams, glābis tas, ka vēsajā laikā krokodils nav bijis tik ātrs kā parasti. Taču rētas uz pārgalvnieka kājas liks viņam atcerēties šo incidentu uz visiem laikiem.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu