Ķemeru nacionālajā parkā notiks "Sikspārņu nakts" (1)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

17.jūlija vakarā Dabas aizsardzības pārvaldes Ķemeru nacionālā parka administrācija aicina ikvienu interesentu uz Sikspārņu nakti. Pasākums notiks Ķemeros pie "Meža mājas", sākums pl. 18.30. Tā ir iespēja pavadīt jauku vakaru dabā un uzzināt ko vairāk par noslēpumaino sikspārņu pasauli.

Pasākuma programma

• Pl. 18.30 Radošās darbnīcas un spēle "Sikspārņu gads"

• Pl. 19.00 Edgara Lediņa fotoizstādes atklāšana

• Pl. 20.00 Lekcijas par sikspārņiem

• Pēc saulrieta ap pl. 22.10 sikspārņu vērošanas ekskursija Ķemeru parkā

Dalība pasākumā ir bezmaksas. Radošās darbnīcas un spēle "Sikspārņu gads" darbosies visu pasākuma laiku. Apmeklētājiem ieteicams vilkt ērtu, laika apstākļiem atbilstošu apģērbu un apavus, noderēs arī kabatas lukturītis. Noteikti neaizmirstiet arī kādu līdzekli odu atbaidīšanai! "Sikspārņu nakts" noslēgumā pasākuma apmeklētāji varēs piedalīties naksnīgā piknikā, par kura uzkodām jāgādā pašiem. Atgādinām, ka pēc pasākuma beigām sabiedriskais transports no Ķemeriem vairs nekursē. Pasākuma dalībnieki laipni aicināti izmantot nakšņošanas iespējas Ķemeru nacionālā parka teritorijā un pavadīt pie mums arī nākamo dienu, lai apskatītu Ķemeru nacionālā parka daudzveidīgās dabas vērtības. Sīkāku informāciju gan par pakalpojumiem, gan apskates objektiem parka teritorijā var iegūt Informācijas centrā "Meža māja". Tas atvērts katru dienu no 10:00 līdz 18:00.

"Sikspārņu nakti" organizē Dabas aizsardzības pārvaldes Ķemeru nacionālā parka administrācija, pasākumu finansiāli atbalsta zīmola Dirol pārstāvniecība Latvijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu