«Otra Puse» atklās ziemas koncerttūri SOS bērnu ciematu atbalstam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pēc veiksmīgā 2009.gada albuma «Nakts vai Rīts», kurš ieguva Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu kā labākais popmūzikas albums, grupa «Otra Puse» izveidojusi īpašu akustisko Ziemas koncertprogrammu. Ar šo programmu grupa vēlas atbalstīt SOS bērnu ciematus Latvijā.

Koncertos kopā ar grupu «Otra puse» muzicēs arī viesmākslinieki - Rolands Ūdris (grupa «The Hobos»), kurš tikko atgriezies no 7 mēnešus garā ceļojumā uz Ķīnu, meiteņu trio Limonāde, kā arī bērnu kolektīvi no pilsētām, kurās notiks koncerti. Limbažos uzstāsies bērnu vokālā grupa «Pogas», kā arī SOS bērnu ciemata dziedošie bērni un Mičuļu ģimene no Valmieras.

Aicinam būt visus kopā Limbažu pilsētas egles iedegšanā  Baumaņu Kārļa laukumā  28. novembrī plkst. 17.00, savukārt plkst.19.00 Limbažu Kultūras namā (Rīgas ielā 9) uz sirsnīgu koncertu visai ģimenei.

Koncertu tūre ir labdarības akcija, kuras laikā pus lats no katras pārdotās biļetes tiks ziedots SOS bērnu ciematu atbalstam.  Biļetes iegādājamas no 1.novembra Biļešu Paradīzes kasēs, interneta mājas lapā «bilesuparadize.lv», kā arī kultūras namu kasēs. Bērniem līdz 7 gadiem ieeja koncertos būs bez maksas, ja netiek aizņemta atsevišķa sēdvieta.

Grupa «Otra Puse» mīļi aicina Latvijas ģimenes apmeklēt koncertus un līdz ar to palīdzēt tiem bērniem, kuri nelaimīgas likteņa sakritības dēļ palikuši bez savas ģimenes. Atbalstot SOS bērnu ciematus, šiem mazajiem tiek sniegta iespēja izaugt gādīgā ģimenē, justies mīlētiem un kļūt par patstāvīgiem, dzīvei sagatavotiem cilvēkiem.

Šie ģimenes koncerti sagādās muzikālu gandarījumu visām paaudzēm - gan bērniem un jauniešiem, kuri iemīļojuši jaunākās grupas dziesmas, gan tiem, kuri grupu «Otra Puse» atceras vēl no 90-tajiem.

Koncertprogrammā skanēs skaistākās un populārākās dziesmas no visiem trīs grupas albumiem - «Pēc Lietus», «Nakts vai Rīts» un «Piparkūku sirsniņa». Tiks pirmatskaņoti arī jaunie singli «Kā nav tā nav» un «Asaras» no topošā studijas albuma.

Koncerts vīsies kā ziemas pasaka, tiem radīts īpašs vizuālais noformējums, lai ikviens klausītājs varētu izbaudīt romantisko dziesmu akustisko versiju skanējumu.

Tūres datumi:

  • 28.novembrī Limbažu kultūras namā
  • 5.decembrī Cēsu kultūras namā CATA
  • 10.decembrī Talsu tautas namā
  • 20.decembrī Brocēnu kultūras centrā
  • 26.decembrī Varakļānu kultūras namā
  • 28.decembrī Gulbenes kultūras namā
  • 13.janvārī Jelgavas kultūras namā
  • 14.janvārī Kuldīgas kultūras centrā
  • 22.janvārī Preiļu kultūras namā
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu