Kaķis kleptomāns apzog kaimiņu veļas striķus (41)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Kādas Dienvidanglijas priekšpilsētas policija ar vietējo iedzīvotāju palīdzību atrisinājusi vienu no pēdējā laikā Portsvudas lielākajām mīklām - kas regulāri no veļas auklām nozog zeķes un sieviešu apakšveļu? Kā atklājies, šos noziegumus pastrādājis kāds kaķis kleptomāns.

Cenšoties iepriecināt savus saimniekus - Pīteru un Bridžitu Vīzelmantelus, kas Ziemassvētkos paņēma 13 gadus veco Oskaru no patversmes -, runcis sācis nest mājās dāvanas. "Pirms pāris mēnešiem viņš sāka nest mājās zeķes, un tad dārza cimdus, kuri, kā noskaidrojām, piederēja mūsu kaimiņam," vietējam laikrakstam "Southern Daily Echo" atklāja Pīters Vīzmantels. "Tad mums gadījās tāda situācija - viņš bija atnesis sieviešu apakšveļu."

"Situācija sāka pasliktināties, un es piezvanīju policijai, jo cilvēki acīmredzot meklēja savu apģērbu," atklāja Pīters, piebilzdams, ka sievietes droši vien īpaši satrauca apakšveļas pazušana.

Kopš savu noziedzīgo gaitu sākuma Oskars mājās pārnesis arī celtnieku cimdus, ceļgalu sargu, krāsas rullīti, gumijas cimdus un divdesmit bērnu apakšbikses.

Dienā viņš pastrādāja vidēji desmit zādzības.

"Viņš nes to visu kā dāvanas," skaidroja Bridžita. "Mēs nevaram to atdot, jo viņš tā nopūlas, cenšoties sagādāt šīs dāvanas. Viņam ir ļoti jauks raksturs un viņš ir ārkārtīgi mīlošs kaķis."

"Man šķiet, mēs viņā iemīlējāmies, pirms viņš sāka nest šis lietas," viņa piebilda. "Tas ir tik aizkustinoši - redzēt, ka katru dienu viņš pārnāk mājās, kaut ko sagādājis mums."

"Viņš joprojām to dara. Mēs domājam viņu uztrenēt kā Feiginu," piebilda Pīters, atsaucoties uz Čārlza Dikensa romāna "Olivers Tvists" personāžu.

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu