Dzīvnieku patversme "Mežavairogi" lūdz palīdzēt (3)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Pašlaik patversmē ir 11 kucēni, kuri nu jau sasnieguši 3 mēnešu vecumu, un 15 lieli suņi, no kuriem 6 suņu mammām jāveic sterilizācija.

Piecus kucēnus jau esam savakcinējuši pret trakumsērgu, taču seši vēl jāvakcinē. Kā arī trīs suņu mammas ir sterilizētas - divas par saviem, trešā par "Dzīvnieku SOS" līdzekļiem. No 26 suņiem 24 patversmē uzturas jau ilgāku laiku nekā 14 dienas, tas nozīmē, ka pašvaldība šo uzturēšanu vairs neapmaksā.

Pie mums dzīvo arī 4 mazi kaķēni, kuri ļoti gaida jaunus saimniekus.

Mums ļoti nepieciešami līdzekļi kaķēnu, kucēnu vakcinācijai un suņu mammu sterilizācijai. Kopā nepieciešami 270 Ls.

ZS Mežavairogi

Swedbank

LV52HABA0551009832456

Ar norādi - vakcinācijai un sterilizācijai

Dzīvnieku patversme darbojas jau vienu gadu, pa šo laiku esam palīdzējuši daudziem suņiem, kaķiem, savvaļas dzīvniekiem (pūcēm, stārķiem, stirnām, ežiem, lapsām, gulbjiem) un arī cilvēkiem no visas Latvijas. Esam sākuši bezsaimnieku kaķu sterilizāciju Ķekavā, Baložos un Salaspilī. Apmēram 10 dzīvnieki – lapsas, kaķi un suņi, ir nodoti analīzēm ar aizdomām par trakumsērgu. Vienā gadījumā vīruss tika atrasts, Baldonē nevakcinēts klaiņojošs suns bija sakodis dzīvniekus un cilvēkus. Tika izsludināta karantīna.

Tāpēc aicinām ziņot pašvaldībām vai pašvaldības policijai par ikvienu klaiņojošu dzīvnieku, lai var laikus novērst briesmas. Ziņojiet arī par sabrauktajiem dzīvniekiem, arī no tiem var inficēties.

Pateicamies ikvienam, kurš vēlas palīdzēt, kā arī tiem, kuri ziedoja naudu ielas kaķu sterilizācijai!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu