Kaķis ieslēdz tosteri un aizdedzina māju

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

ASV Vašingtonas štata Porttovnsendas pilsētas kādas dzīvojamās mājas virtuvē notikušo ugunsgrēku izraisījis melns kaķis vārdā Ozīriss, vēsta izdevums «Peninsula Daily News».

Pēc mājas saimnieces Loisas Lundas stāstītā, pēc tam, kad viņu mājā parādījies suns, tas visu laiku dzenājis 10 gadus veco kaķi, kurš šī iemesla dēļ izvēlējās lielāko laika daļu pavadīt virtuvē uz tostera. Kā noskaidroja ugunsdzēsēji, naktī uz svētdienu, 7. novembrī, Ozīriss, kā ierasts, devies pagulēt uz maizīšu cepamās iekārtas un to ieslēdzis, kā rezultātā sācies ugunsgrēks.
 
Kaķis izglābies. Mājas saimniece un viņas meita grūtniece nav cietušas. Nopietni zaudējumi nodarīti tikai pašai notikuma vietai – virtuvei. Ugunsdzēsēji lēš, ka uguns nodarītie zaudējumi ir 5000 ASV dolāru lieli. Pati Lunda uzskata, ka virtuves remonts izmaksās 20000 ASV dolārus. Ģimene jau sākusi meklēt sev un dzīvniekiem dzīvojamo platību remonta laikam.
Kā atzīmējusi Lunda, pēc ugunsgrēka Ozīriss sācis pavadīt vairāk laiku ārpus mājas, nekā tās iekšienē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu