Ralph Lauren pirmo reizi pasaules vēsturē parādījis 4D reklāmu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna uzņēmums

 Vakar modes nams Ralph Lauren Londonā un Ņujorkā nodemonstrējis pirmo reklāmu pasaules vēsturē 4 dimensiju formātā, vēsta britu avīze «The Independent». Reklāmas klipa 4 dimensijās demonstrācija bija veltīta tiešsaistes veikala Ralph Lauren desmit gadu jubilejai un tā britu versijas palaišanai.
 
Kā reklāmas demonstrācijas vieta Londonā tika izvēlēta ēka Bondstrītā, kurā atrodas centrālais veikals Ralph Lauren pilsētā. 10 minūšu garais hologrāfiskais reklāmas klips tika rādīts uz nama fasādes. Pie kam, londonieši varēja ne tikai redzēt modeļus uz mēles un slaveno polo spēlētāju (brenda logotips), bet arī sajust Ralph Lauren smaržas.
4 dimensiju reklāmas klips Ņujorkā tika demonstrēts uz Ralph Lauren veikala ēkas Medisona avēnijā.

Amerikāņu kompāniju Polo Ralph Lauren Corporation 1967. gadā dibināja Ralfs Lorens. Pirmais modes preču veikals tika atvērts 1969. gadā Manhetenā. Sākotnēji kompānija nodarbojās ar vīriešu kaklasaišu ražošanu. Pašlaik ar šo brendu tiek izlaisti parfimērija, apģērbi, aksesuāri un greznumlietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu