Lū Rīds aplaimo Sūzenu Boilu ar dziesmas «Perfect Day» mūzikas video

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums.

Amerikāņu rokmūzikas zvaigzne Lū Rīds režisē mūzikas video savai dziesmai «Perfect Day», ko Sūzana Boila izpilda savā jaunajā kaverversiju albumā «The Gift», atklājis pats rokeris.

«Es gribēju uzņemt skaistu un intīmu video Sūzanas dzimtajā Skotijā, un viņa ātri piekrita,» intervijā ar britu laikrakstu «The Sunday Mail» pavēstīja grupas «The Velvet Underground» bijušais solists.

Kā ziņots iepriekš, šā gada vasarā Boila gribēja izpildīt Rīda dziesmu amerikāņu talantu šovā «America's Got Talent», taču saskaņā ar mediju informāciju rokmūziķis nav devis tam atļauju, kas ārkārtīgi sarūgtināja dziedātāju. Tomēr septembrī Rīda pārstāvji paziņoja, ka mūziķim nav nekādu iebildumu pret Boilu un atļauja dziesmas «Perfect Day» izpildīšanai netika piešķirta pārpratuma dēļ. 

Kā ziņots, pirmdien Lielbritānijā un otrdien ASV iznācis Boilas otrais albums «The Gift», ko ierakstu kompānija «Sony Music UK» cer pārdot piecos miljonos eksemplāru. Viņas debijas albums «I Dreamed a Dream» Lielbritānijā pagājušajā gadā tika pārdots 8,3 miljonos eksemplāru, kļūdams par bestselleru, lielā mērā pateicoties lielajai mediju interesei un viņas priekšnesumam talantu šovā, ko vēlāk failu koplietošanas vietnē «YouTube» cilvēki aplūkoja 300 miljonus reižu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu