«Bi-2» koncertu Rīgā iesildīs grupa «Zvonok Hip-Rock»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Krievijas rokgrupas «Bi-2» koncertu 18.novembra vakarā Sapņu Fabrikā iesildīs «Zvonok Hip-Rock».

Grupu «Zvonok Hip-Rock» 2009.gadā Maskavā izveidojuši divi «Bi-2» mūziķi – ģitārists Andrejs Zvonoks un bundzinieks Boriss Ļifšics. Nedaudz vēlāk viņiem pievienojies arī elektroniskās mūzikas speciālists Antons Mincs.

«Zvonok Hip-Rock» skanējumu raksturo dinamiska trīs stihiju – bungu, ģitāru un sintezatora – mijiedarbība, kuras rezultātā grupas kompozīcijās saklausāmi gan ritmiski deju mūzikas elementi, kas pāriet iespaidīgos ģitāru rifos, gan meistarīgas bungu partijas un psihedēliskas elektronikas skaņas. Pēc basģitārista Maksima Lakmusa pievienošanās grupai šī gada maijā, tās skanējums kļuvis vēl dzīvāks un izteiksmīgāks.

Savukārt ar grupu «Bi-2» Latvijas klausītāju iepazīstināt ir lieki -  tā ir viena no šeit populārākajām Krievijas rokgrupām, un arī «Bi-2» dalībniekiem Rīga ir kļuvusi par vienu no mīļākajām pilsētām, kur atgriezties vēl un vēl. Šogad grupa Rīgā koncertēs Latvijas valsts svētkos 18.novembrī, sagaidot fanus Sapņu Fabrikā plkst. 22.00 uzreiz pēc salūta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu