Kristina Agilera pagodināta ar zvaigzni Holivudas Slavas alejā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Ar «Grammy» apbalvotā amerikāņu popmūzikas dziedātāja Kristina Agilera pagodināta ar zvaigzni Holivudas Slavas alejā.

«Kā jauna meitene Pitsburgā es bieži iedomājos, kā tas būtu doties uz Holivudu un kļūt par skatuves mākslinieci,» atzina 29 gadus vecā dziedātāja. «Mēs gājām no vienām provēm uz otrām, un es dziedāju vienu korāli pēc otra un cerēju, ka kādreiz tas atmaksāsies. Šajā brīdī, stāvot šeit, es zinu, ka tas ir atmaksājies labākajā iespējamajā veidā.«

Agilera savu pirmo «Grammy» balvu ieguva 1999.gadā kā labākā jaunā māksliniece, savukārt 2001.gadā viņa tika apbalvota ar prestižo godalgu kategorijā «labākā popmūziķu sadarbība», bet 2003. un 2006.gadā viņa ieguva balvu kā labākā popmūzikas dziedātāja. 

Tūliņ uz kinoteātru ekrāniem nonāks filma «Burlesque», kur Agilera spēlē mazpilsētas meiteni, kas dodas uz kādu Losandželosas burlesku klubu, lai īstenotu savus sapņus. Agilera ir arī piedalījusies filmas skaņu celiņa tapšanā, ierakstot četras jaunas dziesmas.

Brīvdienās notikušajā filmas mediju seansā dziedātāja sarunā ar reportieriem atzina, ka vienmēr ir ļoti smagi strādājusi. «Man patīk mācīties no citiem un stāties pretī jauniem izaicinājumiem, un domāju, ka tieši tas šobrīd notiek manā dzīvē. Daudz pārmaiņu, filma, jauns albums un zvaigzne Holivudā - daudz pārmaiņu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu