Decembrī «Gorky Park» viesosies Rīgā un Liepājā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Vēl tikai divas nedēļas palikušas līdz leģendārākās Krievijas rokgrupas «Gorky Park» mūziķi ar šovu viesosies Latvijā. Grupa šajā reizē sniegs divus koncertus –  10. decembrī Liepājā, Liepājas Olimpiskajā centrā un 11. decembrī Rīgā, Sapņu fabrikā. Koncertos skanēs pašas populārākās «Gorky Park» dziesmas – tādas kā «Bang», «Stranger», «Try to find me» un daudzas citas. Protams, neiztikt bez superhita «Moscow Calling», kas grupai atnesa pasaules slavu un «Grammy» mūzikas balvu. 

Grupas līderis un dziesmu autors Aleksejs Belovs ir priecīgs atgriezties Latvijā, jo spilgtā atmiņā ir palikusi uzstāšanās Latvijas lielākajā rokmūzikas festivālā «Saldus Saule». Šovasar «Saldus Saules» laikā grupa sniedza lielisku koncertšovu un bija sajūsmā par Latvijas publikas atsaucību, kas nerimstoši dziedāja līdzi. 

Tieši tāpēc «Gorky Park» ar lielāko prieku jau decembrī atkal spēlēs mūsu publikai un cer uz tikpat lielu publikas mīlestību.

Biļetes uz grupas koncertiem šobrīd vēl ir nopērkamas visās «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās Latvijā, kā arī internetā «bilesuparadize.lv». Vietu skaits abos koncertos ir ierobežots.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu