Rēzijai Kalniņai jauns kavalieris - režisors?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Ieva Čīka

Šķiet, ka žurnālam «Privātā Dzīve» izdevies fiksēt jaunu pavērsienu spožās aktrises dzīvē: pagājušajā nedēļā žurnāla fotogrāfs Doma laukumā «pieķēra» Dailes teātra aktrisi Rēziju Kalniņu (39) un režisoru Ģirtu Ēci (38). Rēzija un Ģirts, rokās sadevušies, pastaigājušies pa Doma laukumu. Pie Radio mājas pāris kaislīgi saskūpstījušies.

Tomēr, kad «PDz» vēlējās noskaidrot sīkākas detaļas par abu attiecībām, gan Rēzija, gan Ģirts centušies noliegt, ka viņus saista romantiskas jūtas. Rēzija komentāros bijusi ļoti skopa, atsūtot īsziņu (tomēr ļaujot to publicēt) ar tekstu: «Tas ir patiešām SMIEKLĪGI».

Ģirts Ēcis, sastapts Dailes teātra 90 gadu jubilejas pasākumā, bijis mazliet runīgāks, atklājot, ka pavadījis aktrisi uz Radio, kur viņai bijusi intervija. «Mēs esam labi draugi,» «PDz» teicis Ēcis. Kaislīgo skūpstu uz lūpām viņš nosaucis vien par mīļu un draudzīgu buču un abu attiecības esot vien koleģiāla draudzība.

Pēdējos gadus Ģirts uzturoties Maskavā un dzimtenē ierodoties vien uz dažām dienām, lai satiktu dēlu Kirilu (10), kas dzimis iepriekšējās atttiecībās ar JRT aktrisi Gunu Zariņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu