Izsolē piedāvā iegādāties iespēju satikt Robertu Petinsonu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Interneta vietne «CharityBuzz.com», kura nodarbojas ar labdarības izsoļu rīkošanu, piedāvā iespēju apmeklēt franšīzes «Twilight» («Krēsla») topošās filmas «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1» («Rītausma. 

1.daļa») uzņemšanas laukumu Vankūverā un satikt kinolentes zvaigzni Robertu Petinsonu.
Kopš izsoles sākuma 14.novembrī piedāvātā summa ir sasniegusi jau 30 000 ASV dolāru. Izsoles dalībnieks, kurš būs solījis augstāko cenu, savā īpašumā iegūs iespēju kopā ar trīs draugiem apmeklēt filmas uzņemšanas laukumu un divas naktis pavadīt greznajā «Four Season Hotel», taču piedāvājumā nav lidmašīnas biļetes uz Vankūveru.

Interneta vietnē piedāvātas vairākas šādas izsoles, kurās var solīt par iespēju satikt dažādas slavenības, taču pašlaik tieši iespēja sastapt Petinsonu guvusi vislielāko atsaucību fanu vidū.

Cienītājiem ir iespēja solīt par iespēju satikt tādas zvaigznes kā Alekss Boldvins, Andrē Agasi, Bono, Džastins Bībers, grupa «Linkin Park», Hjū Džekmens, Dalailama un daudzas citas visā pasaulē pazīstamas personas.

Izsole noslēgsies šā gada astotajā decembrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu