Dzīvnieku pansija «Ulubele» sadarbībā ar «Putnu balli» aicina uz Ziemassvētku koncertiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, grupa «Putnu balle» gatavojas iepriecināt savus klausītājus ar īpašu un sirsnīgu Ziemassvētku koncertprogrammu, dāvājot klausītājiem ne vien sirdsiltumu un īpašu atmosfēru, bet arī skaistas un visiem labi zināmas dziesmas īpašā skanējumā, kā arī aicinās veikt gaišus darbus kopā ar biedrību «Dzīvnieku pansija Ulubele».
 
Pirms koncertiem «Putnu balle» kopā ar «Ulubeles» ļaudīm aicinās rūpēties par pamestiem dzīvniekiem, dāvāt sirdsiltumu kādam noklīdušam zvēriņam, būt atbildīgiem un iecietīgiem pret tiem, ko esam pieradinājuši. Tiks demonstrēti videoklipi par «Ulubeles» darbību, būs pieejama plaša informācija par to, kā mēs varam palīdzēt dzīvniekiem.

Arī vēlāk koncertos gaidāma patiesa un ģimeniska noskaņa, kuru uzburs populārākās «Putnu balles» dziesmas «Spārni un vējš», «Divi enģeļi» un citas.

Īpašu noskaņu uzburs koncertprogrammas daļa, kurā «Putnu balles» izpildījumā skanēs sirsnīgas, gaišas un visiem mīļas Ziemassvētku dziesmas. Koncertā grupa muzicēs kopā ar pavadošo sastāvu akustiskā skanējumā.

«Putnu balle» aicina pavadīt kopā gaišo Ziemassvētku laiku, vienoties sirdsiltumā, apcerē un priekā it visus, jo labu domu un darbu nekad nevar būt par daudz.

Koncerti notiks 5.decembrī Ādažos, 11.decembrī Siguldā, 12.decembrī Mālplis muižā, 23.decembrī Brocēnos, 26.decembrī Valmierā un 28.decembrī Talsos.

Biļetes iespējams iegādāties «bilesuparadize.lv» un koncertu norises vietās. Īpaši padomāts, lai to cenas būtu maksimāli draudzīgas.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu