Daniels Redklifs kļuvis par bagātāko jaunieti Lielbritānijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Britu aktieris Daniels Redklifs, ko visa pasaule pazīst kā kinofilmu «Harijs Poters» galveno varoni, atzīts par bagātāko britu līdz 30 gadiem.

Kā vēsta britu laikraksts «Daily Mail», Dž.K.Roulingas romānu ekranizācijas aktierim pieder vairāk nekā 46 miljoni sterliņu mārciņu (38 miljoni latu). Daļu savas bagātības Redklifs nopelnījis, no 11 gadu vecuma filmējoties poteriādē, kā arī pateicoties savām lomām teātra izrādēs.

Lielbritānijas bagātāko jauniešu topa otrajā vietā nonākusi Keira Naitlija, kas savos 25 gados nopelnījusi 30,1 miljonu sterliņu mārciņu. Lielu daļu savas bagātības aktrise nopelnījusi, filmējoties «Karību jūras pirātu» franšīzē, kā arī pateicoties reklāmas līgumam ar modes namu «Chanel».

Trešajā vietā atrodas Redklifa ekrāna partnere Emma Vatsone, kas, filmējoties poteriādē, kā arī būdama modes namu «Chanel» un «Burberry» reklāmas seja, nopelnījusi 20,6 miljonus mārciņu.

Ceturtais bagātākais jaunietis ir poteriādes aktieris Rūperts Grints, kas savos 22 gados nopelnījis vairāk nekā 19 miljonus. Piecinieku noslēdz «Krēslas» franšīzes zvaigzne Roberts Petinsons, kas nopelnījis 18,4 miljonus sterliņu mārciņu.

Pieci Lielbritānijas bagātākie jaunieši:

1. Daniels Redklifs - 46 miljoni sterliņu mārciņu;

2. Keira Naitlija - 30,1 miljons sterliņu mārciņu;

3. Emma Vatsone - 20,6 miljoni sterliņu mārciņu;

4. Rūperts Grints - 19 miljoni sterliņu mārciņu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu