Šogad jau ceturtais šausminošais gadījums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/Leta

Šogad Latvijā notikuši jau pavisam četri šausminoši gadījumi, kad mežā vai izgāztuvē atrod zīdaiņa līķi, komentējot vakardienas šokējošo atgadījumu, [s:36296], atgādina «Neatkarīgā».

Pavasarī Kuldīgas novada Vārmes pagastā ceļa malā, ietīts polietilēna maisiņā, tika atrasts miris zīdainis. Policija atrada bērna māti, kura paskaidroja, ka turpat mežā viņa arī dzemdējusi, bet bērns piedzimis nedzīvs.

Valsts policijas Kurzemes reģiona Kuldīgas iecirkņa priekšnieks Gints Mežiņš «Neatkarīgajai» pastāstīja, ka tiesu medicīnas ekspertīzē konstatēts, ka bērns jau piedzimis nedzīvs. «Māte mums skaidroja, ka viņa vispār nav gribējusi šo bērnu un, iespējams, tāpēc arī grūtniecības laikā nevērīgi izturējusies pret savu veselību,» sacīja Mežiņš. Krimināllieta izbeigta.

Policijā skaidro, ka gadījumā, ja nav notikusi slepkavība vai smagi miesas bojājumi, kad iestājusies nāve, nevar saukt māti pie kriminālatbildības, jo nav tāda panta, par ko varētu šo sievieti sodīt.

Krimināllieta izbeigta arī gadījumā par mirušo zīdaini, kura līķi atrada Liepājā meža masīvā īsi pirms Vārmes pagastā notikušā. Policijas pārstāve Jolanta Knīse Neatkarīgajai skaidro, ka eksperti secinājuši – zīdainis bija piedzimis jau nedzīvs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu