Rianna sajūsmā par Sūzanas Boilas izteikto vēlmi ierakstīt duetu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

 Amerikāņu R&B zvaigzne Rianna atklājusi, ka ir sajūsmā par skotu dziedātājas Sūzanas Boilas izteikto vēlmi ierakstīt duetu.

Kā vēstīts, talantu šova «Britain's Got Talent» dalībniece pagājušajā mēnesī paziņoja, ka labprāt ierakstītu kādu dziesmu kopā ar Rianu un pat nokrāsotu matus purpursarkanus, lai piemērotos amerikāņu dziedātājas izskatam.

Reaģējot uz Boilas drosmīgo paziņojumu, Rianna atzina, ka labprāt apvienotu spēkus ar 49 gadus veco skotieti. «Varbūt mazliet par vēlu, bet es tikko dzirdēju ka pati SuBo (Sūzana Boila) grib sadarboties ar MANI? Es piedalos, kas var būt stilīgāk par šo,» tviterī ierakstīja Riana.

Kā ziņots, 49 gadus vecā skotiete kļuva slavena burtiski pāris dienu laikā pēc piedalīšanās talantu konkursā «Britain's Got Talent» pagājušā gada aprīlī, kur viņa izpildīja dziesmu «I Dreamed a Dream» no mūzikla «Les Misarables» («Nožēlojamie»). Pagājušā gada nogalē viņa izdeva savu debijas albumu «I Dreamed a Dream», gūstot galvu reibinošus panākumus - ieraksts Lielbritānijā tika pārdots 8,3 miljonos eksemplāru, kļūdams par lielāko bestselleru. Šā gada novembrī viņa laidusi klajā savu otro albumu «The Gift».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu