Mūziķis Niks Keivs ar savu auto ietriecas fotoradarā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

 Lielbritānijā dzīvojošais austrāliešu rokmūziķis Niks Keivs izraisījis ceļu satiksmes negadījumu, ar savu «Jaguar» markas automobili ietriecoties fotoradarā un ceļmalas barjerā Anglijas pilsētā Houvā. 

Negadījumā, kurš notika otrdienas vakarā, netika iesaistīti citi transporta līdzekļi, un 53 gadus vecais mūziķis kopā ar saviem desmitgadīgajiem dēliem palika neskarts.

Saseksas policija savā paziņojumā norādīja, ka fotoradars nepieder viņiem, bet gan vietējo varasiestāžu uzņēmumam «Sussex Safer Roads Partnership», kas rūpējas par drošību uz ceļiem, savukārt ceļmalas barjera ir vietējās automaģistrāļu pārvaldes īpašums. Abas aģentūras ir informētas par notikušo negadījumu, un policija turpina izmeklēšanu.

Keiva pārstāve atteicās sniegt jebkādus komentārus.

Keivs ir plašāk pazīstams kā grupas «Nick Cave and the Bad Seeds» līderis, kā arī ar 1995.gada hitu «Where the Wild Roses Grow», kuru viņš iedziedājis duetā ar Kailiju Minogu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu