Džegers uzskata, ka Ričardsa autobiogrāfija ir garlaicīga

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Britu rokmūziķis Miks Džegers nosaucis sava grupas biedra Keita Ričardsa autobiogrāfiju «Life» par garlaicīgu un atklājis, ka neplāno izdot paša memuārus.

Grupas «The Rolling Stones» līderis apgalvoja, ka nav nekādas vajadzības rakstīt šādas grāmatas.

«Personīgi es domāju, ka ir diezgan garlaicīgi rakņāties pa pagātni. Lielākoties cilvēki to dara tikai naudas dēļ,» mūziķis atklāja laikrakstam «The New York Times».

«Tu negribi beigās kļūt kā kāds vecs futbolists, kas bārā runā par to, kā viņš guvis panākumus 1964.gada fināla izcīņas laikā,» runājot par iespēju rakstīt savu autobiogrāfiju, pavēstīja Džegers.

Ričardsa memuāros Džegers tika diezgan asi kritizēts, viņam tika pārmesta pārmērīga kontrolēšanas mānija un nosodīti daži viņa lēmumi attiecībā uz grupas darbību. Džegeram tika veltīti arī personiskāki uzbrukumi, tostarp apsmejot dziedātāja dzimumorgānu izmēru.

Neskatoties uz abpusējo kritiku, abi mūziķi uzsver, ka viņu radošā savienība ir stiprāka nekā jebkad un viņi paliek labākie draugi. Turklāt gaidāms, ka «The Rolling Stones» paziņos par pasaules koncertturnejas rīkošanu nākamajā vai aiznākamajā gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu